RO EN
Coșul este gol

AUTODESK: Licente educationale pentru Universitatea Politehnica din Bucuresti

Autodesk anunta incheierea parteneriatului educational strategic cu Universitatea Politehnica din Bucuresti: 830 de licente educationale din suita de produse pentru ingineria mecanica vor fi integrate in cursurile universitare. In cadrul evenimentului avut loc astazi la Universitatea Politehnica Bucuresti, Autodesk, lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment a venit in sprijinul mediului universitar romanesc prin furnizarea de aplicatii software specializate pentru proiectare 3D, programe inovative si alte resurse pentru inspirarea noilor generatii de profesionisti. In cadrul acestui eveniment, alaturi de partenerul sau, Man and Machine Romania, distribuitor autorizat Autodesk, compania a oferit spre integrare 830 de licente de software educational pentru aplicatiile Inventor Professional, Alias Automotive, Showcase, 3ds Max, AutoCAD Electrical si AutoCAD Mechanical in 10 facultati de profil din cadrul UPB.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter