RO EN
Coșul este gol

CONSILIUL CONCURENTEI a autorizat preluarea Politub SA de catre Teraplast SA

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Teraplast SA preia Politub SA. Teraplast SA este o societate activa in domeniul procesarii de PVC si un producator important de materiale pentru constructii, instalatii si amenajari. Politub SA este o societate care produce tevi de polietilena pentru diverse aplicatii, incluzand distributia de apa, distributia de gaz, telecomunicatii, irigatii, protectie cabluri electrice, precum si fitinguri, echipamente de sudura, scule si dispozitive, armaturi si accesorii, camine de vana si apometre.
Autoritatea de concurenta a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu reglementarile in domeniu, si a constatat ca activitatile companiilor nu se suprapun in Romania. Operatiunea analizata nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante. Decizia Consiliului Concurentei va fi publicata pe site-ul institutiei dupa eliminarea informatiilor confidentiale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter