RO EN
Coșul este gol

TERAPLAST: Rezultate financiare pozitive in ciuda contextului economic dificil

Cifra de afaceri a companiei Teraplast in anul 2010 a crescut cu 13% comparativ cu 2009, in ciuda conditiilor dificile de pe pietele de instalatii si constructii. Profitul net inregistrat de Teraplast a crescut cu 41%, fiind sustinut de masurile eficiente de management al costurilor, in conditiile in care acest indicator a fost afectat de faptul ca pretul a fost factorul determinant in decizia de cumparare a produselor. In plus, compania a avut in derulare investitii in conformitate cu programul de dezvoltare, dar si investitii in relocare. Investitiile s-au cifrat la 18,9 milioane lei si au fost orientate inspre dezvoltarea Parcului Industrial Teraplast, din Saratel (jud. Bistrita-Nasaud) si extinderea portofoliului de sisteme. Programul de relocare a unitatilor de productie din Bistrita, la Saratel s-a realizat in proportie de 100%.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter