RO EN
Coșul este gol

CCR: Investigatie privind trucarea unor licitatii organizate de Transgaz si Romgaz

Consiliul Concurentei a extins investigatia privind posibila intelegere intre unele companii de a participa cu oferte trucate la licitatiile pentru atribuirea unor contracte de racorduri de gaze naturale si lucrari de modernizare si intretinere a instalatiilor aferente, la alte sase companii si trei noi licitatii organizate tot de Transgaz SA si Romgaz SA. “Asa cum am mai spus, la acest caz am colaborat cu DIICOT care ne-a furnizat noi indicii privind posibila implicare in trucarea licitatiilor si a altor sase companii alaturi de cele 17 suspectate initial. Daca aceste practici vor fi confirmate, vom sanctiona corespunzator companiile implicate, iar amenzile, dupa cum stiti, sunt mari si pot ajunge pana la 10% din cifra de afaceri. Cu toate acestea, asteptam companiile care doresc sa coopereze cu noi in cadrul programului de clementa si le putem oferi imunitate la amenda sau reduceri substantiale ale amenzilor” a declarat domnul Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Cele sase companii suspectate de intelegeri anticoncurentiale, pentru care a fost extinsa investigatia sunt: Petroconst SA, Armax Gaz SA, Insta Grup SRL, Zappa Electric SRL, Industrial Montaj SA si Spoting SA. Valoarea totala a celor trei noi contracte incheiate de Transgaz si respectiv Romgaz cu companiile investigate este de aproximativ 30 milioane lei.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter