RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Dezbatere nou regulament de eliberare autorizatii de construire in 7 zile

Primaria a lansat in dezbatere publica Regulamentul privind organizarea emiterii in regim de urgenta, in termen de pana la 7 zile lucratoare, a autorizatiilor de construire precum si a cuantumului taxei de urgenta.
„Astazi lansam in dezbatere publica un proiect de regulament care propune introducerea unui sistem de eliberare a autorizatiilor de construire in maxim 7 zile, pentru anumite cazuri justificate. Avand in vedere volumul mare de documente depuse la Directia Arhitect Sef, acest termen nu poate fi generalizat, dar le putem asigura aceasta facilitate celor care au nevoie de aceasta autorizatie mai repede si sunt dispusi sa plateasca si o taxa de urgenta”, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, persoanele interesate pot trimite in scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, prin intermediul Centrului de Informatii pentru Cetateni (program Luni-Vineri, 8.00-12.30 si 13.30-16.00), catre Primaria Brasov, Biroul Informatii Publice si Mass-Media sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Aceste propuneri pot fi transmise in perioada 19.02.2020-06.03.2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter