RO EN
Coșul este gol

BOMBARDIER: Beneficiarii se orienteaza catre produse ieftine sau de top

Compania Bombardier - Brasov s-a specializat exclusiv in realizarea de tamplarie din PVC, renuntand la activitatile de executie a geamului termoizolant, care este procurat acum de la firma Valras, din Ploiesti. In cele ce urmeaza, directorul general al companiei detaliaza evolutia societatii din ultima perioada si furnizeaza informatii despre segmentul propriu de activitate.
 
Costin Birgu, director general al Bombardier: „Capacitatea de fabricatie a firmei noastre este de aproximativ 80 - 90 unitati/zi, iar in prezent lucram la un nivel de 50-60 unitati/zi, cea mai utilizata fiind Gealan 8000. De altfel, in acest an, clientii nostri au solicitat preponderent ferestre cu aceasta configuratie, avand geam cu trei foi de sticla si repere in nuante care imita lemnul. Zona in care activam preponderent este centrul tarii, iar beneficiarii au la dispozitie multiple servicii auxiliare, dintre care se remarca consultanta de specialitate si transportul gratuit. La nivel general, din punct de vedere al structurii cererii, piata s-a orientat catre sortimente foarte ieftine, sau catre ansambluri de top. Modelele pe care le realizam sunt certificate cu marcajul CE, iar distributia o asiguram exclusiv in mod direct prin, intermediul celor cinci showroom-uri proprii, mai ales pentru proiecte imobiliare si sporadic la export. Strategia pentru dezvoltare pe care am avut-o in vedere in 2009 nu a inclus proiecte de investitii, ci s-a axat pe o politica de consolidare. De asemenea pentru 2010 si 2011 vizam o crestere de aproximativ 10% a cifrei de afaceri pe care am obtinut-o in 2009, situata la un milion de euro”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter