RO EN
Coșul este gol

SOFTMAGAZIN: Invitatie la atelier - Norme de deviz pentru tehnologii noi

Atelierul se adreseaza managerilor de produs si managerilor de marketing din cadrul companiilor care importa sau produc materiale de constructii si instalatii. Scopul acestui atelier este de a dezvolta parteneriate strategice in vederea elaborarii de norme de deviz pentru tehnologiile noi. In cadrul acestui atelier vor fi abordate urmatoarele subiecte: Avantaje marketing norme de deviz - Tonica Octavian - Economia Constructiilor; Procedura de elaborare norme de deviz - Maria Mihailescu - Consultant stiintific; Aplicatia practica a normelor de deviz - Adrian Buhai - Manager Proiect.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter