RO EN
Coșul este gol

NEMETSCHEK: Venituri de 75 milioane de euro, din vanzarea de programe

Grupul Nemetschek (Germania), unul dintre cei mai importanti furnizori de software pentru domeniile de arhitectura si constructii, a inregistrat, in 2010, o cifra de afaceri de 150 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2009. In prezent, veniturile companiei se situeaza la nivelul anului 2008. "O contributie semnificativa la recuperarea pierderilor a fost reprezentata de cresterea incasarilor obtinute din vanzarea de licente, cifrele indicand o majorare de 16% a afacerilor respective, pana la 75 milioane de euro. De asemenea, din serviciile de mentenanta a programelor s-au obtinut fonduri de 67 milioane de euro, cu 8% mai mari decat in 2009", se arata in raportul financiar al societatii. Din punct de vedere al distributiei geografice, veniturile realizate pe plan extern au insumat 89 milioane de euro (+15%), iar cele din Germania s-au cifrat la 61 milioane de euro (+5%). Pentru anul in curs, oficialii Nemetschek estimeaza continuarea cresterii vanzarilor, ce se vor concretiza printr-un avans de 10% al afacerilor, pana la 165 milioane de euro.
Compania si-a extins activitatea in Romania in 1993, avand, in prezent, peste 1.800 de licente vandute la peste 800 de firme autohtone, precum: Carpati Proiect, Princer, Bog'Art, ISPE, ISPH, Avangarda, Comnord etc. Filiala autohtona furnizeaza o gama completa de solutii pentru proiectarea in arhitectura si constructii, programele furnizate la nivel local avand disponibile variante in limba romana si fiind adaptate standardelor aflate in vigoare in tara noastra. Informatii suplimentare, la www.nemetschek.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter