RO EN
Coșul este gol

AMBIENT inaugureaza un concept unic in Cluj: "Galeria cu idei"

Ambient, unul dintre liderii pietei autohtone de comert cu materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare, a inaugurat in Cluj-Napoca un concept unic: "Galeria cu Idei", lansand astfel cel mai nou showroom din centrul sau comercial. Dupa lansarile din Sibiu si Baia Mare, Ambient aduce acum in atentia clujenilor un nou concept de prezentare, care cuprinde o oferta completa, inovatoare si unica in Cluj atunci cand vine vorba despre solutiile destinate celor care construiesc, dar si clientilor care isi renoveaza casa. In plus, fata de showroom-urile "Galeria cu idei" din Sibiu si Baia Mare, cel din Cluj ofera in acelasi spatiu si mobilierul impreuna cu decoratiunile necesare unei locuinte. "Galeria cu Idei" ofera clientilor o multitudine de solutii de amenajare, in stiluri variate, potrivite spatiilor interioare diferite. Tendintele in textura si culoare pentru decorarea pardoselii si a peretilor, usi rezistente, seminee pentru caldura caminului, bucatarii moderne si inovatoare, electrocasnice performante si amenajari cu stil pentru baie sunt doar cateva dintre elementele care se regasesc in noul concept de prezentare. "Forma celor mai bune idei de amenajare este rezultatul pe care l-am dorit atunci cand am decis sa oferim clientilor Ambient conceptul "Galeria cu Idei". Oricine trece pragul showroom-ului nostru se va bucura cu sigurata de acea senzatie pe care numai propria casa o poate oferi dupa ce a fost realizata si amenajata in functie de preferintele personale. Tocmai din acest motiv am adunat intr-un singur loc o multime de solutii care isi vor gasi proprietarii zi de zi si care vor inspira", a declarat Calin Somcutean, Director Retail Ambient.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter