RO EN
Coșul este gol

AFI EUROPE: S-a demarat constructia primei cladiri de birouri

AFI Europe a dat startul pentru constructia primei cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni a carei data de finalizare este programata pentru vara lui 2012. AFI Business 1 este ancora celui mai nou si modern centru de business al capitalei - AFI Business Park Cotroceni. Proiectul va include la final cinci cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata totala inchiriabila de circa 70.000 metri patrati. AFI Business 1, prima faza de constructie a proiectului, va avea o suprafata construita de aproape 14.000 metri patrati din care suprafata inchiriabila va fi de aproximativ 11.000 de metri patrati distributi pe 10 etaje si va dispune de 173 de locuri de parcare subterane pentru angajati, in timp ce clientii si vizitatorii pot beneficia de parcarea mall-ului aflat in imediata apropiere, care ofera inca 2.500 de locuri disponibile. Complexul de birouri va fi in directa legatura cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni care va deservi chiriasii parcului de business cu trei agentii bancare, 15 resturante tip fast-food, 6 cafenele, 3 restaurante, o sala de gimnastica cu o suprafata de 2.000 metri patrati si un hipermarket deschis non-stop. Imobilul AFI Business 1 va fi echipat cu sase lifturi si un sistem avansat de control, facand parte in acelasi timp din categoria cladirilor verzi dotate cu un sistem eficient de reducere a consumului de energie, spre avantajul chiriasilor.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter