RO EN
Coșul este gol

PS4: Serviciile Directiei de Urbanism a Sectorului 4 sunt disponibile si online

Directia Generala de Urbanism si Amenajarea Teritoriului Sector 4 continua procesul de eficientizare a serviciilor si a interactiunii cu cetatenii. Incepand cu data de 23 ianuarie a.c., toate cererile si serviciile specifice sunt disponibile si online, in format electronic.
Cererile pentru certificate de urbanism, autorizatii de construire, prelungiri ale actelor deja emise, certificate de edificare si restul documentelor similare, pot fi depuse pe https://urbanism.ps4.ro.
Platforma este una intuitiva si permite atat depunerea cererilor, cat si eliberarea documentelor intr-o maniera facila si accesibila de oriunde. Rolul principal este acela de a simplifica si de a eficientiza procesarea cererilor si comunicarea directa intre cetatean si institutie. Depunerea si eliberarea online a documentatiilor urbanistice sustine astfel eforturile noastre de a avea o interactiune sustenabila cu locuitorii Sectorului 4, prin reducerea volumului de hartie consumat.
Va asteptam pe https://urbanism.ps4.ro, acolo unde la sectiunea „GHIDURI VIDEO” veti regasi pasii de urmat pentru a va crea un cont de utilizator al platformei, in baza caruia puteti depune si primi documentele solicitate.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter