RO EN
Coșul este gol

AECOM achizitioneaza URS si creeaza o corporatie de aproape 19 miliarde USD

Grupul nord-american Aecom, lider al pietei globale de proiectare, a anuntat ca va prelua URS Corporation, o companie specializata in servicii de consultanta pentru executia de lucrari de inginerie. Valoarea tranzactiei este de 4 miliarde USD. In urma achizitiei, cele doua entitati vor avea, cumulat, 95.000 de angajati in 150 de tari si o cifra anuala de afaceri de 19 miliarde USD. Potrivit Aecom, investitia in preluarea URS va genera reduceri de costuri de 250 milioane USD pe an, pana in 2016. "Fuziunea celor doua companii va crea un lider absolut al pietei globale de proiectare si consultanta. Vom avea capacitatea de a elabora lucrari de infrastructura de anvergura, in sectoare precum cel de transport si management al apei", a declarat Michael S. Burke, presedinte si CEO al grupului Aecom. Integrarea grupului URS in structura Aecom va incepe imediat ce tranzactia va fi avizata de autoritatile competente specializate in concurenta.
In Romania, Aecom este activa prin intermediul filialei Aecom Ingenieria, liderul pietei locale de proiectare, cu afaceri de 11,4 milioane de euro consemnate in 2013.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter