RO EN
Coșul este gol

SQUARE 7 are in dezvoltare centre de retail in Giurgiu, Pitesti si Medias

Square 7 Properties in parteneriat cu fondul de investitii belgian Mitiska REIM inaugureaza pe 24 august extinderea proiectului de la Slatina.
”Finalizam constructia pentru o suprafata adiacenta de aproximativ 7.000 mp unde C&A, JYSK, Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress si Medimfarm vor inaugura noi magazine", declara Brindusa Grama, Leasing Manager in cadrul grupului Square 7.
Prima faza a proiectului de la Slatina a fost livrata in 2016, fiind inchiriata catre Deichmann, Takko, Pepco si Flanco. Dupa inaugurarea celei de-a doua faze, proiectul ajunge la o suprafata totala comerciala de 8.700 mp. Alaturi de partenerii deja mentionati, parcul de retail beneficiaza si de prezenta celor doua ancore de food Kaufland si Lidl.
In prezent, Square 7 Properties are in constructie proiectul situat in Giurgiu si in curs de autorizare alte doua noi proiecte in Pitesti si Medias, cele trei dezvoltari avand o suprafata totala de aproximativ 35.000 mp.
Parteneriatul dintre Square 7 si Mitiska REIM a pus bazele unuia dintre cei mai dinamici jucatori pe piata parcurilor de retail, cu un portofoliu de 26 de parcuri de retail, in suprafata totala de 142.000 mp.
Grupul Square 7 are o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, cu o echipa solida si profesionista, care acopera o gama larga de servicii: incepand de la dezvoltare, administrare, pana la facility si property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare in aer liber si accesul direct in magazine.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter