RO EN
Coșul este gol

AMBIENT a implinit 18 ani

Pe 3 februarie 2011, Ambient a implinit 18 ani, ajungand la maturitate si proband durabilitatea unei afaceri romanesti orientate spre parteneriatul pe termen lung. „In afaceri, ca si in viata zilnica, prietenia este cel mai valoros dar pe care il impartasim. Cu prilejul aniversarii a 18 ani de existenta, vreau sa va multumesc fiecaruia pentru implicare si va asigur de faptul ca increderea dumneavoastra ma onoreaza”, a declarat Ioan Ciolan, directorul general si fondatorul Ambient. Urmand o strategie demarata in cursul anului 2009, Ambient a incheiat in anul 2010 procesul de repozitionare a propriului business. In prezent, Ambient este o companie organizata in doua divizii, adresate celor doua tipuri principale de clienti: Retail si Distributie.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter