RO EN
Coșul este gol

Trei decenii de activitate de succes pentru SBR Soletanche Bachy Fundații Romania

Miercuri, 9 noiembrie a.c., compania  SBR Soletanche Bachy Fundatii, unul dintre cei mai importanti specialisti in domeniul fundatiilor, a sarbatorit in cadrul Aria TNB, din Bucuresti, 30 de ani de activitate in tara noastra. Intr-un cadru festiv, in care au fost invitati atat oficiali ai organizatiei locale, cat si inalti reprezentanti ai grupului francez, precum si numerosi parteneri de pe piata din Romania, conducerea SBR a facut, prin intermediul directorului general al companiei, Lorand Sata, o trecere succinta in revista a istoricului celor trei decenii de activitate, care au fost marcate de o dezvoltare puternica a operatiunilor pe plan local. De asemenea, cu ocazia aniversarii, au fost acordate premii si diplome tuturor speciastilor care, de-a lungul anilor, au ocupat functii de conducere in cadrul companiei si au contribuit la realizarea unor proiecte de mare importanta pe o mare varietate de segmente. Lorand Sata si-a exprimat in mod direct aprecierea pentru aportul pe care expertii respectivi au avut-o la dezvoltarea activitatii companiei, declaradu-si cu aceasta ocazie increderea ca operatiunile desfasurate pe plan national se vor consolida si mai mult in ultima perioada. 
***
Soletanche Bachy este o subsidiara a Soletanche Freyssinet, fiind specializata in executia de fundatii si dezvoltarea de tehnologii pe segmentul forajelor. Activitatea companiei este complexa si include activitati geotehnice, fundatii speciale, lucrari subterane, de imbunatatire a solului etc. Grupul are peste 10.000 de angajati si realizeaza anual mai mult de 4.000 de proiecte, beneficiind de o gama extinsa de tehnologii si echipamente, precum si de o experienta tehnica dezvoltata in cei aproape 100 de ani de activitate. Experienta operationala si pasiunea cu care expertii Soletange Bachy abordeaza fiecare proiect in parte s-a rasfrant si asupra echipei din Romania, care a reusit sa se impuna pe piata locala ca un veritabil deschizator de drumuri, ce dispune de capacitatea de a asigura cele mai bune solutii pentru cele mai complexe probleme. 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter