RO EN
Coșul este gol

ROTARY Constructii a intrat recent in insolventa, la propria cerere, pentru salvare

Compania Rotary Constructii, societate cu traditie pe piata de constructii din Romania, a intrat in insolventa la cererea proprie, care a fost admisa de Tribunalul Bucuresti la 25 iunie 2020. In cadrul procedurii generale, Maestro SPRL - Filiala Bucuresti va indeplini atributiile de administrator judiciar provizoriu, iar data de 7 august 2020 este termenul limita pentru inscrierea la masa credala.
Data primei sedinte a adunarii generale a creditorilor este stabilita la 1 septembrie 2020, iar urmatorul termen de judecata in acest dosar este programat pentru 22 octombrie a.c.
Compania, ce s-a remarcat prin constructia/ reabilitarea unor cladiri de referinta, precum centrul de dirijare a zborurilor ROMATSA, Palatul Telefoanelor, Palatul Cretulescu, hotelul Majestic sau sediul Primarie Municipiului Bucuresti, a intrat pe o panta descrescatoare a business-ului inca din anul 2016, cand afacerile acesteia s-au redus cu peste 25%, la 144,6 milioane de lei, iar profitul net s-a diminuat de aproape 6 ori comparativ cu anul 2015. Afacerile Rotary au continuat sa scada cu 45% in 2017 fata de 2016, respectiv cu aproape 59% in 2018 comparativ cu 2017, ajungand la 32,6 milioane de lei la in decembrie 2018, ultima perioada pentru care sunt publicate rezultatele financiare. Tot in 2018, societatea a raportat profit net de 755.532 lei si datorii de peste 110 milioane de lei.
Potrivit site-ului supervizor.ro, la 31 martie 2020 Rotary Constructii figura cu obligatii restante la bugetul de stat in valoare de 3,42 milioane de lei.
Compania Rotary Constructii a fost infiintata in 1991, ca afacere de familie, si este detinuta de omul de afaceri Mihai Leonard Rotaru.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter