RO EN
Coșul este gol

CONTRANSCOM BENTA: Planurile de reorganizare vizeaza divizarea activitatii

Compania de constructii Contranscom Benta - Targu Mures a intrat in insolventa la propria cerere in luna ianuarie 2014, urmatorul termen de judecata a dosarului deschis la Tribunalul Comercial Mures fiind stabilit pentru 5 martie 2014, cand vor fi continuate demersurile specifice procedurii. Potrivit datelor firmei este vizata reorganizarea activitatii. "Proiectul de reorganizare are in vedere separarea activitatii de constructii de cea de dezvoltare imobiliara. Astfel, vor rezulta doua companii cu activitati distincte, clar definite. In perioada de reorganizare, contractele aflate in derulare nu vor fi intrerupte, respectand indeplinirea obligatiilor asumate", se precizeaza intr-o comunicare oficiala a companiei.
Potrivit datelor disponibile pe Ministerul Finantelor Publice, afacerile Contranscom Benta s-au contractat cu 17% in 2012 fata de anul anterior, de la 48,9 milioane de lei in 2011 la 41,78 milioane de lei anul trecut. Totodata, pierderile financiare ale firmei au crescut de aproape patru ori in aceeasi perioada, de la 2,35 milioane de lei in 2011 la 10,5 milioane de lei in 2012.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter