RO EN
Coșul este gol

TITAN MAR: Investitii in specializarea proceselor de productie

Compania Titan Mar, specializata in comercializarea, procesarea si montajul placilor de marmura, granit, calcar, travertin ardezie si onix estimeaza o crestere de 3%-5% a vanzarilor din 2013, pe fondul unui usor reviriment al pietei constructiilor. In prezent, firma este liderul pietei locale a rocilor naturale utilizate pentru decorare in domeniul constructiilor si pentru amenajarile exterioare, asigurand servicii specializate complete, de la consultanta in alegerea materialelor, la proiectare, prelucrare, montaj, intretinere si reconditionare a suprafetelor de piatra naturala. Recent, societatea a investit peste  100.000 de euro in achizitia unor echipamente pentru implementarea tehnologiei "waterjet" in procesul de productie. Aceasta permite realizarea unor combinatii de diverse materiale pentru a obtine adevarate "dantelarii" in piatra. "Folosim la instalare adezivi speciali furnizati de Mapei Romania, sisteme de montaj agrementate pentru fatadele ventilate si scule profesioniste. Rezistenta mare la uzura si intretinerea usoara justifica in timp alegerea pietrelor naturale ca materiale de finisaj", a declarat Oana Parlea, consultant in cadrul departamentului de vanzari al Titan Mar. Printre principalele lucrari incluse in portofoliul companiei se afla centrele comerciale River Plaza Mall (Ramnicu-Valcea), mall-ul din Baneasa, GTC Mall - Arad, precum si alte obiective precum amenajarea Muzeului Taranului Roman si Biblioteca Nationala din Bucuresti sau Muzeul de Arta si Teatrul National din Iasi. De asemenea, compania s-a implicat in realizarea a diverse cladiri de birouri, sedii de banci, hoteluri, restaurante, in domeniul rezidential si in executia de lucrari publice, precum Palatul Parlamentului, Vila Lac 2 si Tribunalul Municipiului Bucuresti, la constructia Palatului Telefoanelor, a Aeroportului International Henri Coanda si la amenajarea statiilor de metrou Gara de Nord - 1 Mai, Gorjului 2, Parc Bazilescu si Pajura.
***
Titan Mar este activa pe piata locala a constructiilor din 1994, iar in 1998 a achizitionat pachetul majoritar de actiuni ale Marmosim, stabilindu-si drept obiective prioritare investitiile si cresterea calitatii productiei. Din anul 2001 firma a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform Standardului International ISO 9001. Potrivit Ministerului Finantelor Publice, Titan Mar a realizat, in 2011, o cifra de afaceri de 44,5 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.titanmar.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter