RO EN
Coșul este gol

PROIECT MOZAIC estimeaza o crestere de 50% a cifrei anuale de afaceri

Afacerile companiei Proiect Mozaic au inregistrat o crestere cu 45% in primele sase luni ale anului in curs fata de anul 2012, cand a fost inaugurata unitatea de productie din Popesti-Leordeni. Fabrica de Mozaic estimeaza ca va incheia anul in curs cu peste 6.000 mp mozaic produs si o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri. Facilitatea reprezinta prima fabrica din Romania care a demarat productia de mozaic ceramic din fonduri europene, firma fiind conceputa ca intreprindere sociala. In luna septembrie 2013, Proiect Mozaic a incheiat primul an de activitate, in cele 12 luni angajatii firmei, reprezentati de tineri aflati in dificultate, au produs peste 3.000 mp de mozaic. "Chiar daca fabrica a fost inaugurata in 2012, am inceput sa producem cantitați semnificative si sa avem comenzi substanțiale incepand din acest an. Cresterea de 45% constituie o performanța pentru noi, premisele acesteia fiind in special dezvoltarea continua de noi produse si faptul ca nu exista o concurenta solida pe aceasta piata, in conditiile in care exista numai doi producatori locali de mozaic. Am inceput productia cu mozaicul obisnuit, iar pe parcurs am dezvoltat si linia de mozaic incizat, de sticla si linia de taiere. De curand am inclus in oferta si mozaicul pentru piscine, fiind unicul producator roman care fabrica acest tip de produs cu modele artistice", a declarat Simona Carobene, administratorul firmei.
***
Fabrica de Mozaic din Popesti-Leordeni beneficiaza de o hala de productie de 300 mp, cu o capacitate de aproximativ 4.500 mp de mozaic pe luna. Unitatea este o intreprindere sociala creata de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor in cadrul proiectului "Parteneriate active pentru dezvoltarea economiei sociale", cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Informatii suplimentare, la www.fabricademozaic.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter