RO EN
Coșul este gol

DEDEMAN va construi doua magazine noi, in Brasov si Bucuresti

Reteaua de magazine de bricolaj Dedeman, liderul pietei locale de profil cu 48 de unitati de vanzare, vizeaza dezvoltarea a doua centre comerciale noi, in Bucuresti si in Brasov, in perioada urmatoare.
Recent, compania a demarat procedurile pentru constructia celui de-al doilea centru comercial din Brasov. Astfel, prin Certificatul de Urbanism nr. 218 din 7 febriarie 2018, Dedeman a initiat procedurile pentru intocmirea planului urbanistic zonal (PUZ), noul magazin urmand a fi construit pe Calea Bucurestiului f.n., pe un tere cu o arie de 50.000 mp achizitionat de la societatea Roman SA pentru 4 milioane de euro. PUZ va fi intocmin in urmatoarele 12 luni, conform perioadei de valabilitate a Certificatului de Urbanism avizat de autoritati. In luna decembrie 2016, Dedeman a solicitat, prin intermediul companiei Proviv Con, obtinerea autorizatiei de demolare a constructiilor de pe amplasamentul respectiv.
In Bucuresti, Dedeman a mai achizitionat, recent, un teren cu o arie de 3.000 mp in zona Industriilor, unde, cel mai probabil va construi cel de-al saselea magazin din Capitala. Terenul a fost cumparat de la societatea ICMA, preluata in 1997 de catre Energi-Co Holding, conform datelor publicate pe portalul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter