RO EN
Coșul este gol

Signify schimba voluntar surse de alimentare de la corpuri de iluminat Philips Hue

Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, anunta astazi demararea programului voluntar de inlocuire a surselor de alimentare pentru anumite corpuri de iluminat Philips Hue pentru exterior, care, in cazuri rare, ar putea prezenta un risc pentru siguranta utilizatorilor.
Un numar restrans de surse de alimentare se poate defecta in anumite situatii, din cauza infiltrarii apei in echipamentul electric, provocand scurtcircuit. In cazuri foarte rare, acest lucru ar putea prezenta un risc de siguranta pentru utilizatori, daca este atins in conditii de umezeala.
Programul de inlocuire vizeaza schimbarea surselor de alimentare, ca parte a pachetelor de baza pentru Philips Hue Lily, Lily XL, Calla, Econic si Impress, comercializate intre anii 2018 si 2020 in Europa, Statele Unite ale Americii, Australia si Noua Zeelanda. Programul nu include si sursele de alimentare pentru benzile LED Philips Hue pentru exterior.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter