RO EN
Coșul este gol

SELENA ROMANIA: Grupul polonez aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata locala

Selena Romania SRL – membra a Selena Group, producator si distribuitor polonez de produse chimice pentru constructii activ la nivel mondial, sarbatoreste 10 ani de activitate. Lider pe segmentul de spume poliuretanice si cu un portofoliu de peste 300 de produse, compania este unul dintre principalii distributiori de produse chimice pentru constructii din Romania. Fondata in 2000, Selena Romania a fost prima subsidiara internationala a Grupului Selena. Activitatea sa este centrata pe distributia de spume poliuretanice, etansanti si adezivi sub marcile TYTAN si Artelit.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter