RO EN
Coșul este gol

LASSELSBERGER a inceput sa produca gresie portelanata in Romania

Lasselsberger Romania, producatorul placilor ceramice din gama Cesarom, a anuntat lansarea productiei de gresie portelanata in fabrica Sanex din Cluj-Napoca, incepand din luna mai 2013. In prezent, acest sortiment reprezinta aproximativ 28% din vanzarile totale de placi ceramice de pe piata locala, reprezentantii producatorului estimand o majorare cuprinsa intre 5% si 10% in urmatorii trei ani. "Ca urmare a cresterii constante a cererii de gresie portelanata, am luat decizia de a produce acest sortiment pe plan local. Capacitatea de fabricatie pe care o putem adapta si folosi pentru productie poate depasi 2,5 milioane de metri patrati pe an", a declarat Toni Teau, director general al Lasselsberger Romania. Materialele fabricate la Cluj-Napoca vor fi livrate atat in tara, cat si in afara granitelor, principalele avantaje ale acestora fiind rezistenta la inghet si durabilitatea. Placile sunt cuprinse in sapte colectii, denumite Boston, London, Cementi, Doga, Garden, Piazzetta si Pietra di Mare, in functie de specific.
In prezent, capacitatea totala de productie a Lasselsberger SA este de 6,7 milioane mp pe an, compania comercializand prin intermediul a peste 100 de parteneri (distribuitori, magazine specializate si centre de bricolaj) o gama variata de modele de gresie, faianta si placi de decor. Informatii suplimentare, la www.cesarom.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter