RO EN
Coșul este gol

DELTA STUDIO: 25% din produsele de amenajare livrate pe piata sunt de calitate

Piata autohtona de produse si solutii pentru amenajari s-a maturizat in ultimii ani, ponderea clientilor interesati de materiale de calitate ajungand la circa 25% din total, potrivit opiniei lui Dragos Bonea, fondator si director general al companiei Delta Studio, furnizor de produse si sisteme complete pentru amenajari interioare. "Perioadele de criza sunt caracterizate printr-o diminuare a consumului si printr-un apetit crescut fata de produsele situate pe un palier inferior de pret. Revenirea interesului consumatorilor pentru produse de calitate superioara denota un plus de incredere din partea acestora", a explicat managerul. Potrivit estimarilor reprezentantului Delta Studio, piata produselor de calitate va continua sa creasca usor in anii urmatori, context in care conducerea companiei ia in calcul extinderea afacerii prin lansarea unor noi magazine in tara. "Vom insista mai mult pe comercializarea de produse realizate in Romania cu ajutorul unei echipe autohtone de creatie. Calitatea acestor lucrari este deosebita, cu impact puternic atat la publicul local, cat si international", a adaugat Dragos Bonea.
Delta Studio distribuie pe piata locala si in Republica Moldova produse ceramice, instalatii sanitare, decoratiuni si mobila, fabricate de unii dintre cei mai mari producatori internationali din domeniu, precum si elemente de mobilier pentru bucatarie, baie sau living, realizate in fabrica proprie de la Piatra Neamt. In perioada 19 - 23 septembrie 2015, produsele companiei vor fi expuse, sub marca Formmat, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM, de la Romexpo. Formmat este un brand de mobilier 100% local, realizat impreuna cu designeri si arhitecti autohtoni.
Potrivit datelor disponibile pe portalul Ministerului Finantelor Publice, afacerile Delta Studio au crescut cu 22% in 2014 fata de nivelul din 2013, pana la 33,5 milioane de lei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter