RO EN
Coșul este gol

CONGIPS SA: Fabrica de polistiren expandat in cadrul Eurobusiness Oradea

Compania Congips SA, fosta Lafarge Romcim SA Oradea (cea mai veche fabrica de azbociment din Romania), a inceput, in luna octombrie 2014, lucrarile de constructie a unei fabrici de polistiren expandat in cadrul parcului industrial Eurobusiness Oradea, pe Calea Borsului nr. 32C. Valoarea investitiei este de 2,3 milioane de lei. Unitatea (P+1E) va fi dezvoltata pe un teren cu o arie de 10.000 mp, iar suprafata construita a obiectivului va totaliza 2.100 mp. Potrivit datelor firmei, in prezent se lucreaza la organizarea santierului, fabrica urmand a deveni operationala incepand din octombrie 2015. Planurile tehnice ale proiectului au fost elaborate de compania Chris Art, iar antreprenorul general al lucrarilor este societatea Abednego, ambele din Oradea.
Societatea Congips SA este prezenta pe piata materialelor de constructii din anul 1890, fiind producator de sisteme complete pentru izolatii termice, precum si de tigla si boltari din beton. De asemenea, compania comercializeaza produse fabricate de producatori cu traditie pe piata locala de constructii, precum Lasselsberger Knauf, Henkel, Holcim, Knauf Gips, Saint-Gobain Isover, Masterplast etc. Anul trecut, Congips SA a realizat o cifra de afaceri de 6,18 milioane de lei, in scadere cu aproape 8% fata de nivelul din 2012.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter