RO EN
Coșul este gol

BASF majoreaza cu 15% preturile la pigmenti si coloranti

Furnizorul german de produse chimice BASF a anuntat cresterea, incepand cu data de 29 ianuarie a.c., a preturilor la pigmenti, coloranti si solutii preparate, toate fiind produse comercializate sub brandul Colors & Effects. Majorarile vor avea loc la nivel international si se vor situa la 15%. Aceasta actiune va afecta toate segmentele de piata, mai ales sectoarele de sisteme de acoperire, mase plastice, precum si industria tipografica. Oficialii BASF justifica scumpirea prin sporirea preturilor la materiile prime, cum ar fi precursorii de pigmenti si izolanti, la care se adauga costurile in crestere ale activitatilor reglementate de inregistrare, protectie a mediului, sanatate si siguranta.
***
BASF are 114.000 de angajati la nivel international, portofoliul sau de produse fiind organizat pe cinci segmente: substante chimice, produse performante, materiale functionale, solutii agricole, respectiv petrol si gaze. In 2016, grupul german a raportat o cifra de afaceri de 58 miliarde euro, actiunile sale fiind listate la bursele de valori din Frankfurt, Londra si Zurich.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter