RO EN
Coșul este gol

MFE: Valoarea portofoliului de proiecte in sectorul de apa depaseste 6 miliarde euro

Romania are in pregatire 43 de proiecte noi de modernizare si extindere a infrastructurii de apa si canalizare care vor beneficia de finantare prin intermediul Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, la care se adauga alte 23 de obiective derulate in perioada 2007-2013 si care se afla in etape finale de executie, evaluate la circa 800 milioane de euro. In total, valoarea portofoliului de proiecte din sectorul de apa depaseste 6 miliarde euro, potrivit Rovanei Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene.
POIM 2014-2020 continua principalele programe de finantare din acest sector (ISPA si POS Mediu), care au beneficiat de o alocare totala de peste 4 miliarde euro in perioada anterioara de programare.
Ministrul a participat la deschiderea Forumului Regional al Apei Dunare - Europa de Est 2017, organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), in parteneriat cu Asociatia Romana a Apei (ARA) in perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter