RO EN
Coșul este gol

KLUDI Romania: Crestere cu 30% a cifrei de afaceri in primul trimestru

Compania Kludi Romania, subsidiara locala a producatorului german de armaturi sanitare din gama premium Kludi, a inregistrat o majorare de 30% a cifrei de afaceri aferente primului trimestru din 2011 in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 1,72 milioane de lei. Pentru intregul an, reprezentantii firmei estimeaza o crestere de 20%-25% a veniturilor in raport cu anul 2010. "Tendinta consumatorilor de a investi in baterii pentru baie si bucatarie de calitate este confirmata de vanzarile produselor din categoriile de lux, care au inregistrat o crestere de 52% fata de perioada similara a anului trecut. De asemenea, anul acesta numarul punctelor de vanzare a sporit cu 14 unitati, determinand consolidarea retelei proprii de distributie", a declarat Florin Barabas, director general al Kludi Romania.
La nivel de grup, Kludi a inregistrat, in 2010, o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro, avand, in prezent, peste 1.000 de angajati. Informatii suplimentare, la www.kludi.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter