RO EN
Coșul este gol

SECTOR 1: Licitatie de 272 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii

Primaria Sectorului 1 a scos la licitatie un contract in valoare de 1,31 miliarde lei (circa 272 milioane de euro) pentru modernizarea si repararea infrastructurii urbane din sector. Administratia va incheia un acord-cadru pe o perioada de patru ani, cu maximum trei operatori economici pentru fiecare din cele patru loturi propuse. In anuntul de participare se precizeaza ca un ofertant poate primi cel mult doua loturi de lucrari.
Lucrarile ce vor fi atribuite in cazul primului lot au o valoare de maximum 332,7 milioane de lei, Lotul al doilea insumeaza 560,64 milioane de lei, in cadrul lotului al treilea valoarea contractelor cumuleaza 228,61 milioane de lei, iar in cazul ultimului lot, 187,05 milioane de lei.
Operatiunile includ interventii la conductele de alimentare cu apa si de canalizare, lucrari de drumuri (reparatii, imbracare a strazilor si trotuarelor), servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport si asistenta tehnica.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor si a cererilor de participare este stabilit la 7 martie 2020, contractele urmand a fi atribuite pe criteriul celui mai mic pret.
Investitia este finantata din fonduri bugetare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter