RO EN
Coșul este gol

DELGAZ GRID: Investitii semnificative pentru extinderea retelei de distributie

Delgaz Grid SA a anuntat, in perioada mai-iunie a.c., implementarea unor investitii semnificative pentru modernizarea retelei de distributie a gazului din mai multe judete ale tarii: Bacau (pentru care investeste peste 10 milioane de lei), Mures (12 milioane de lei), Maramures (4,75 milioane de lei), Timis (10,5 milioane de lei), Suceava si Satu Mare (cate 3 milioane de lei). In cazul celei mai ample si costisitoare investitii, respectiv cea din judetul Mures, conducerea operatorului Delgaz Grid a aratat ca reteaua pe care o administreaza va fi inlocuita pe o lungime de 61 kilometri, iar cele mai ample lucrari de investitii se vor derula la Reghin, Sovata si Mihesu de Campie. Astfel, numai in Mures, un numar de 21 de proiecte de investitii, cu o valoare totala care depaseste 12 milioane de lei (2,6 milioane de euro) sunt planificate pentru acest an. Dintre acestea, 14 vizeaza inlocuirea conductelor si bransamentelor de gaze naturale, alte 7 fiind lucrari de modernizare la statiile de reglare masurare a presiunii.
„Investim an de an sume considerabile pentru modernizarea retelelor, aceste lucrari fiind prioritare pentru noi, pentru ca punem in prim-plan beneficiile aduse clientilor nostri - si anume: cresterea sigurantei si a calitatii serviciului de distributie a gazelor naturale. De altfel, modernizarea sistemului de distributie a gazelor naturale reprezinta o preocupare permanenta a companiei noastre, valoarea totala a investitiilor prevazute pentru 2019 fiind de aproximativ 180 milioane de lei (37,8 milioane euro). La nivelul intregii companii, in acest an Delgaz Grid si-a propus sa modernizeze, prin inlocuire si protectie catodica, peste 350 kilometri de conducte si bransamente gaze naturale”, a declarat Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid SA, referindu-se la toate investitiile planificate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter