RO EN
Coșul este gol

CNAIR va construi cinci pasaje pietonale peste DN 1 in orasele de pe Valea Prahovei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA) are in plan construirea de pasaje pietonale sau rutiere care sa traverseze DN 1 in zonele aglomerate si care vor contribui la fluidizarea traficului. Astfel de proiecte sunt propuse in Azuga, Comarnic, Poiana Tapului, Busteni si Predeal. In perioada urmatoare urmeaza a fi desemnate companiile care vor elabora studiile de fezabilitate si proiectele tehnice pentru pregatirea acestor investitii.
Pentru atribuirea contractului de elaborare a SF si PT pentru realizarea pasajului din Azuga, la intersectia dintre DN 1 si Str. Prahovei, au fost depuse patru oferte, apartinand asocierii Italrom Inginerie Internationala & Metroul, companiei NV Construct SRL, asocierii Retter Architecture & Drum Proiect Consult, respectiv societatii SSF-RO. Durata contractului este de 180 de zile.
Asocierea formata din Italrom si Metroul SA au mai depus si singura oferta pentru realizarea documentatiilor pentru amenajarea unui pasaj pietonal subteran/ suprateran in Piata Centrala din Comarnic, la intersectia dintre DN 1 si str. Ghiosesti, dar si a unui pasaj pietonal subteran/ suprateran la Primaria Comarnic. Durata contractului este de 90 de zile.
Asocierile Italrom - Metroul SA si Retter Architecture - Drum Proiect Consult, dar si companiile NV Construct si SSF-RO au depus oferte si pentru elaborarea SF si PT necesare constructiei a 3 pasaje pietonale (subterane/ supraterane) pe DN1. Acestea vor fi localizate in Poiana Tapului, la intersectia DN1 cu str. Crinului, in Busteni (DN1 - str. Telecabinei) si in Predeal (DN1 - str. Panduri). Durata acestui contract este de 90 de zile.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter