RO EN
Coșul este gol

TENCATE: Avans de 17% al incasarilor obtinute anul trecut

Compania olandeza TenCate, cu activitati in domeniul productiei de materiale geosintetice pentru infrastructura, a inregistrat o crestere de 17% a cifrei de afaceri din 2010 (fata de nivelul din 2009), pana la 984,5 milioane de euro. "Anul trecut, am consemnat o majorare cu 10% a cantitatilor de materiale comercializate, in contextul in care conditiile economice au fost dificile. Toate companiile olandeze din cadrul grupului au raportat majorari ale livrarilor, ca urmare a implementarii procesului de restructurare", a declarat Loek de Vries, presedintele TenCate. Veniturile inregistrate in a doua jumatate a lui 2010 au sporit cu 16% in comparatie cu aceeasi perioada din 2009, la 529,9 milioane de euro, in special datorita rezultatelor diviziilor de sisteme de protectie si materiale compozite. In cadrul sectorului de produse geosintetice utilizate la lucrarile de infrastructura rutiera s-au consemnat venituri nete de 469,3 milioane de euro (afacerile diviziei includ si livrarile de gazon). A fost raportata, astfel, o crestere de 12% a segmentului fata de valoarea din 2009.
TanCate desfasoara activitati in Romania, prin subsidiara TenCate Geosynthetics (cu sediul in Bucuresti) si furnizeaza produse pentru lucrari edilitare, drumuri si poduri, precum si membrane geosintetice si prefabricate pentru constructii. Informatii suplimentare, la www.tencate.com
{youtubejw}cWMLFdLEhM4{/youtubejw}

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter