RO EN
Coșul este gol

CFR: Licitatie pentru elaborarea documentatiilor aferente CF Coslariu-Cluj-Napoca

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA a lansat licitatia deschisa pentru realizarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic necesare modernizarii liniei de cale ferata COSLARIU - CLUJ-NAPOCA, pentru viteza maxima de circulatie de 160 km/h pentru trenurile de calatori, respectiv de 120 km/h pentru trenurile de marfa.
Studiul de fezabilitate si Proiectul Tehnic pentru modernizarea liniei de cale ferata pe COSLARIU - CLUJ-NAPOCA, in lungime de aproximativ 99 km,au drept scop identificarea solutiei optime din punct de vedere tehnic, economic si operational pentru modernizarea liniei de cale ferata Coslariu - Cluj-Napoca, tinand cont de conformarea in relatie cu standardele europene si cerintele de interoperabilitate la nivelul retelei feroviare romanesti.
Obiectivul general al contractului de prestari servicii este modernizarea infrastructurii feroviare intre COSLARIU si CLUJ-NAPOCA pentru cresterea numarului de pasageri si a volumului de marfuri transportate, precum si indeplinirea urmatoarelor obiectivelor specifice:
- cresterea vitezei de circulatie si, implicit, reducerea duratei de calatorie pe intreaga sectiune;
- cresterea numarului de calatori, inclusiv a numarului de turisti;
-cresterea volumului de marfuri transportate la nivel intern si international;
- imbunatatirea conditiilor de calatorie si cresterea gradului de siguranta, gestionand in acelasi timp impactul asupra mediului, in conformitate cu standardele europene.
Valoarea estimata a contractului este de 52.329.361,16 RONfara TVA, sursa de finantare fiind asigurata din Fondul de Coeziune prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei - CEF Sector Transport, in procent de 85% din valoarea eligibila, iar restul sumei va fi suportat de la Bugetul de stat. Durata contractului este de 23 de luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter