RO EN
Coșul este gol

ACVATOT: Contract lucrari de infrastructura de 11 milioane euro, in Popesti-Leordeni

Compania Acvatot a castigat recent un contract cu o valoare totala de atribuire de 53.760.814,15 lei - acordat de Administratia Publica Locala Orasul Popesti-Leordeni - ce prevede executia de lucrari de drumuri (cod CPV: 45233140-2) in cadrul obiectivului cu denumirea integrala „Acord cadru - executie lucrari de reparatii si modernizari la infrastructura sistemului rutier aflata in administrarea Consiliului Local Popesti-Leordeni, jud. Ilfov”.
In principiu, acordul cadru presupune elaborarea documentatiei de proiectare in fazele PT+CS, detalii de executie, caiete de sarcini, elaborare documentatie pentru avize, elaborarea documentatiei tehnice pentru autorizatia de construire, verificarea tehnica a proiectului, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia lucrarilor.
Realizarea lucrarilor are in vedere urmatoarele etape: realizarea sapaturii mecanizate pana la cota de fundare; realizarea lucrarilor de decapare si frezare; realizarea lucrarilor de colmatare a fisurilor, realizarea lucrarilor de montare si demontare borduri, realizarea lucrarilor de pavaje; realizarea stratului din balast, piatra sparta, nisip, balast stabilizat cu ciment; aducerea la cota a gurilor de scurgere si a canalelor existente; realizarea trotuarelor; realizarea stratului de mixturi asfaltice; realizarea stratului din beton asfaltic; amenajarea spatiilor verzi; amenajarea strazilor laterale; amenajarea trotuarelor, parcari, realizarea semnalizarii prin marcaje rutiere si indicatoare rutiere.
Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, iar durata contractului (acordului cadru, cu contracte subsecvente unitare) este de 48 de luni, finantarea facandu-se din fonduri bugetare. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter