RO EN
Coșul este gol

ACVATOT participa la extinderea retelei de apa /canal din zona Pantelimon, Branesti

A fost semnat Contractul de executie lucrari R-03 „Reabilitare si extindere retele alimentare cu apa, retele de canalizare, statii de pompare apa uzata in Pantelimon, Branesti”. Contractul a fost atribuit Asocierii Acvatot S.R.L. - Omega Star Sistems S.R.L. - Mid Instal 2003 si are o valoare estimata in valoare de 89.920.077,49 lei fara TVA.
Lucrarile acestui contract fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Ilfov, in perioada 2014 - 2020“, proiect cofinantat in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare (POIM).
Contractul de lucrari cuprinde executia constructiilor civile, a instalatiilor mecanice, electrice si de automatizare, inclusiv furnizarea si montarea echipamentelor aferente, in scopul reabilitarii si extinderii retelelor publice de alimentare cu apa, a retelelor publice de canalizare si a statiilor de pompare apa uzata, in conformitate cu cerintele, impunerile si restrictiile specificate in documentatia de achizitii.
Durata de executie a lucrarilor este de 34 de luni de la data ordinului de incepere, la care se adauga 36 de luni, perioada de notificare a defectelor.
Obiectivul general al masurii de investitii il reprezinta imbunatatirea infrastructurii de apa si apa uzata, spre beneficiul mediului si al populatiei, in vederea indeplinirii obligatiilor de conformare a Romaniei la Tratatul de Aderare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter