RO EN
Coșul este gol

ZACARIA a inceput constructia unei noi hale in cadrul parcului industrial Western

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria a inceput lucrarile de constructie a unei noi hale in cadrul parcului industrial Western din Oradea. Cladirea va avea o suprafata de 6.300 mp si este rezervata unui investitor german cu activitate in industria componentelor electrice si electrocasnice, care isi deschide, pentru prima data, o filiala in Romania.
Noua cladire include aproximativ 5.000 mp cu destinatia productie si depozitare si 1.300 mp de spatii pentru birouri. Termenul de finalizare a investitiei este stabilit in luna martie 2018, valoarea proiectului fiind estimata de dezvoltator la circa 2,5 milioane de euro.
"Cererea in Oradea pentru spatii industriale premium mentine un trend ascendent, datorita pozitionarii strategice, ce ofera acces rapid catre Europa Centrala. Ne gandim sa extindem portofoliul nostru de investitii in aceasta zona a tarii in viitorul apropiat", a declarat Emilia Tepes, director national de vanzari al Zacaria.
Western Industrial Park este localizat in zona industriala de vest a municipiului Oradea, pe Calea Borsului, la aproximativ 9 kilometri de granita cu Ungaria. Parcul, situat pe o platforma de 50.000 mp, a fost achizitionat in 2013, in prezent fiind inchiriat integral.
Zacaria Group detine, la nivel national, un portofoliu de aproximativ 300.000 mp de spatii industriale si de birouri in mai multe orase din tara.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter