RO EN
Coșul este gol

TULCEA: Lucrarile la noua sala polivalenta au ajuns deja la stadiul fizic de 24%

Stadiul lucrarilor la noua Sala Polivalenta din municipiul Tulcea a ajuns la 24%. Investitia are o valoare de 120 de milioane de lei si poate fi terminata pana la finalul acestui an.
Potrivit datelor beneficiarului, Consiliul Judetean (CJ) Tulcea, pana in acest moment s-au forat 300 de piloni, la o adancime de 14 metri, pentru sprijinirea peretilor excavatiei. La subsol 1 se lucreaza la stalpii de sustinere si imprejmuirea cu pereti. Totodata, se va cofra placa peste acest subsol, urmand armarea. La subsol 2, excavatia este finalizata in proportie de 90%.
Antreprenor general al lucrarilor este compania Constructii Erbasu, iar de lucrarile de excavatii si fundatii se ocupa societatea Terratest Geotehnic.
Noua cladire va avea un teren principal de competitii si unul de antrenament, situat in subsol, ceea ce va permite desfasurarea simultana a doua activitati sportive distincte. De asemenea, noua Sala Polivalenta va avea inclusiv parcare subterana, iar tribunele vor putea sustine 4.438 de spectatori, de aproape 4 ori mai multi decat vechea sala.
"Asa cum am spus in cadrul primei editii a Galei Sportului Tulcean, stiu ca pentru sportivii din judetul nostru dorinta de performanta este foarte mare, iar pentru ei si generatiile care ii urmeaza mi-am dorit constructia acestei cladiri", a transmis presedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter