RO EN
Coșul este gol

REDPORT achizitioneaza 10.800 mp de teren in zona Petrom City pentru dezvoltare

Redport Capital, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori rezidentiali autohtoni activi in zona de nord a Bucurestiului, a achizitionat 10.800 de metri patrati de teren si 4.700 de metri patrati de depozite intr-o tranzactie cu o valoare de 3,2 milioane de euro, vanzatorul fiind reprezentat de HAVI Logistics, una dintre cele mai mari companii de transport si logistica de pe plan local.
Terenul si depozitele aferente sunt amplasate in imediata vecinatate a The Level Apartments, proiect rezidential premium dezvoltat de Redport Capital in nordul Bucurestiului, in zona Petrom City. Cele 130 de apartamente din faza a doua a proiectului au fost finalizate recent si sunt in curs de livrare, fiind vandute in procent de aproximativ 95%. In total, The Level Apartments a insumat 175 de apartamente in urma unor investitii de 16 milioane de euro.
”Continuam investitiile intr-o zona pe care practic am pariat primii, in 2017, prin demararea primei faze din The Level Apartments. Am achizitionat astfel o noua proprietate, care va intari pozitia grupului Redport pe piata, oferindu-ne noi oportunitati de dezvoltare pe termen lung, prin care vom asigura randamente solide pentru partenerii si investitorii nostri. Credem in potentialul pietei rezidentiale locale si vom continua sa ne concentram pe nevoile clientilor finali si sa aducem permanent inovatie in proiectele noastre”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, managing director si actionar majoritar al grupului Redport.
Compania a fost asistata in tranzactie de consultantul imobiliar SVN Romania si de Popovici Nitu Stoica & Asociatii, printr-o echipa coordonata de Valentin Creata, in ceea ce priveste aspectele legale. Havi Logistics a fost asistata de compania de consultanta imobiliara Colliers International si de Musat & Asociatii pe componenta legala.
”Suntem la a patra tranzactie semnificativa in zona Straulesti – Petrom City, care va deveni unul dintre principalii poli de dezvoltare imobiliara din Bucuresti, cu numeroase proiecte de prestigiu anuntate. Peste 5.000 de unitati locative ar putea fi dezvoltate in zona iar Redport Capital a luat deja o optiune serioasa inspre a fi una dintre principalele companii care vor regenera urban aceasta vasta zona a Capitalei,” a declarat Andrei Sarbu, CEO SVN Romania.
Grupul Redport a fost fondat in 2016 si reprezinta un grup de companii specializate in constructii, investitii, dezvoltare si management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat pana in prezent proiectele The Level Apartments I si The Level Apartments II si a mai achizitionat recent si un teren de peste 4.000 de metri patrati de la Antrepriza Constructii Montaj nr. 4 Bucuresti, amplasat in aceeasi zona cu The Level Apartments. Cosmin Savu-Cristescu este si fondator al societatii de investitii imobiliare ENCORE Capital Trust SA.
SVN Romania este unul dintre cele mai mari jucatori activi pe piata de consultanta imobiliara din Romania si liderul detasat al segmentului rezidential. Compania are si trei birouri regionale, in Brasov, Cluj – Napoca si Covasna si mai desfasoara activitati si in Constanta, Sibiu si Oradea. SVN International Corp. are peste 200 de birouri in opt tari si regiuni, in care activeaza peste 1.600 de consultanti imobiliari si personal administrativ.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter