RO EN
Coșul este gol

TECUCI: Peste 35 milioane de euro pentru constructia unui nou spital

Consiliul Judetean (CJ) Galati a aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea unui nou spital la Tecuci, in urma unei investitii de peste 172 milioane de lei (peste 35 de milioane de euro).
"Lucram intens pentru a construi un nou spital la Tecuci, de aproximativ 10.000 de mp. Noua cladire va avea pe acoperis si un heliport pentru elicopterul SMURD. De asemenea, in noul spital vor fi amenajate si patru sali moderne pentru interventii chirurgicale", a declarat Costel Fotea, presedintele CJ Galati.
Noul corp al spitalului (S+P+4E) va fi legat de spatiul UPU existent printr-un tunel de legatura, in noua cladire urmand a functiona Blocul Operator, Ortopedia si Traumatologia, sectia de Chirurgie Generala, sectia ATI, sectia de Medicina Interna, Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala, Camera de Garda, compartimentul de Endoscopie, Farmacia, Unitatea de Transfuzii Sanguine si compartimentul de Sterilizare.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter