RO EN
Coșul este gol

REWE va dubla reteaua de magazine Penny din Romania, pana in 2029

Grupul Rewe are in plan sa extinda reteaua de magazine Penny din Romania la 600 de magazine pana in 2029, de la 336 cate are in prezent. In 2022, reteaua Penny s-a extins cu 36 de centre noi, dintre care 13 numai in luna decembrie, un record pe piata din Romania al companiei,dupa ce la finalul anului trecut a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiasi, judetul Dolj. Toate magazinele nou deschise PENNY sunt certificate BREEAM In-Use.
Noile centre comerciale deschise in acest an sunt localizate in judetele Sibiu, Prahova, Maramures, Calarasi, Iasi, Ilfov, Buzau, Satu Mare, Salaj, Bucuresti si Timis.
Penny este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua Penny in Romania este alcatuita din 336 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 5.800 de angajati.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter