RO EN
Coșul este gol

SECTOR 4: Va fi construit primul teatru din zona de sud a Capitalei

Primaria Sectorului 4 a incheiat procedura de proiectare a cladirii ce va gazdui primul centru multi-cultural construit vreodata in Sectorul 4, urmand ca in perioada urmatorare sa fie lansata licitatia publica privind construirea primului teatru din sudul Bucurestiului.
Noul edificiu va fi construit in imediata apropiere a celui mai mare parc ce se amenajeaza in zona de sud a Sectorului 4, parcul Tudor Arghezi.
Cladirea va avea o suprafata desfasurata de 2.500 mp, un design futurist si va include o sala mare de spectacole, de aproximativ 180 de locuri, doua sali pentru diferite activitati artistice, de aproximativ 50 de locuri fiecare, o sala pentru conferinte, integrata intr-un centru de afaceri, precum si o zona de relaxare si socializare, toate dispuse pe trei niveluri (P+2E).
Salile de spectacol vor putea fi puse la dispozitia gradinitelor, scolilor si liceelor din sector, care vor putea organiza diverse activitati artistice, vernisaje, spectacole pentru copii si tineri. Mai mult, parintii ii vor putea duce pe cei mici, in timpul liber, la cursuri de actorie, muzica sau balet, cursuri ce se vor organiza gratuit.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter