RO EN
Coșul este gol

PORR Construct va construi noul terminal multimodal DP World, din Portul Constanta

PORR Construct va construi noul terminal multimodal dezvoltat cu platforma portuara din zona D, pe MOL II-S Port Constanta Sud, dezvoltat de compania Constanta South Container Terminal, parte a DP World. Valoarea contractului este de 159,47 milioane de lei (fara TVA) si are o durata de implementare de 14 luni de la data semnarii contractului de executie. In cadrul acestui proiect, Porr Construct va colabora cu subcontractantii Sion Solution, Brown Marinescu Consulting, M&D Cons Investitii si Atelier 3 AU Design.
Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea capacitatii de depozitare si manipulare a bunurilor si marfurilor din zona de dezvoltare D a terminalului Constanta South Container Terminal, prin realizarea unei platforme portuare cu o suprafata totala de aproximativ 119.000 mp si a facilitatilor adiacente. Proiectul prevede constructia de platforme pentru depozitarea si manevrarea marfurilor, amenajarea unei zone de asteptare pentru incarcare autocamioane si de spatii verzi, precum si realizarea retelelor de alimentare cu energie electrica si iluminat, de canalizare si a unui sistem de supraveghere prin televiziune cu circuit inchis.
Compania PORR Construct, subsidiara locala a grupului austriac de constructii PORR, a incheiat anul 2022 cu o cifra de afaceri de 1,25 miliarde lei, obiectivul declarat pentru 2023 fiind de crestere si dezvoltare a volumului de lucrari pe parcursul anului. In Romania, antreprenorul are un portofoliu de proiecte in executie cu o valoare totala de aproximativ 2,5 miliarde lei, conform datelor disponibile la finalul primului semestru. 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter