RO EN
Coșul este gol

NEPI va investi 10 milioane de euro pentru modernizarea Shopping City Sibiu

La cateva zile dupa preluarea centrului comercial Shopping City Sibiu, dezvoltatorul NEPI a anuntat ca va investi, in acest an, circa 10 milioane de euro pentru modernizarea si reamenajarea mall-ului. "Vom aduce un cinematograf sub un brand cunoscut, iar galeria va fi reconfigurata. Investitia va fi de circa 10% din cat am platit pentru proprietate, adica circa 10 milioane de euro", a declarat Alex Morar, CEO al NEPI.
Totodata, dezvoltatorul a anuntat ca dispune de un buget de circa 200 milioane de euro pentru investitii in perioada urmatoare, printre planurile dezvaluite afandu-se si intentia de a mai achizitiona un centru comercial pana la afarsitul acestui an.
NEPI a achizitionat recent Shopping City Sibiu de la Argo Group, in urma unei tranzactii de 100 milioane de euro. Centrul comercial are o suprafata inchiriabila de 79.100 mp, fiind deschis in anul 2006.
Recent, NEPI a mai concluzionat un acord pentru achizitia participatiei de 30% detinuta in cadrul centrului comercial Mega Mall din Bucuresti de catre grupul austriac Real4You. NEPI detine, in acest moment, 70% din aceasta proprietate. Finalizarea tranzactiei asteapta aprobarea Consiliului Concurentei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter