RO EN
Coșul este gol

GIURGIU: 40 de milioane euro din PNRR pentru prima etapa a noului spital judetean

Proiectul care vizeaza constructia noilor sectii de oncologie si neurologie ale Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu va beneficia de finantare prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), fiind intre cele 27 de proiecte selectate din cele 49 depuse. Aceasta lista urmeaza sa fie aprobata prin hotarare de Guvern. 
Valoarea investitiei este de 40,47 milioane de euro, finantarea urmand sa fie asigurata in procent de 95% din PNRR.
"Realizarea acestor noi sectii este prima etapa a constructiei unui spital judetean de urgenta nou. Consiliul Judetean a depus toate eforturile pentru pregatirea documentatiei necesare. De asemenea, Consiliul Judetean Giurgiu si Primaria Giurgiu au luat masurile necesare pentru asigurarea terenului pentru construirea complexului de sanatate", a declarat Dan Motreanu, presedintele PNL Giurgiu.
Conform informatiilor disponibile, noul complex medical va include un Spital Judetean de Urgenta nou cu sectii de oncologie si neurologie, Serviciu Judetean de Ambulanta, un centru pentru servicii de ingrijiri paliative cu regim de spitalizare continua, spatii administrative, cabinete medicale pentru consultatii, sectii de spitalizare cu o capacitate de peste 100 de paturi si cantina pentru pacienti.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter