RO EN
Coșul este gol

DEVA: Se pregateste constructia unei noi sali polivalente, de 50 milioane euro

Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat indicatorii tehnico-economici necesari constructiei unei sali polivalente, investitie evaluata la peste 50 de milioane de euro. In vederea implementarii acestui proiect, Florin Oancea, primarul Devei, a discutat cu ministrul dezvoltarii, Adrian Ioan Vestea, despre finantarea proiectului de catre Compania Nationala de Investitii si a obtinut asigurari ca acesta se afla pe lista prioritatilor MDLPA.
Noua sala polivalenta ar urma sa se construiasca in Cristur, pe un teren de 62.750 mp. Cladirea (P+2E) va avea o amprenta la sol de 7.283 mp si o suprafata desfasurata totala de 14.414 mp. Spatiile verzi vor ocupa 4.822 mp, iar pe 21.118 mp va fi amenajata suprafata carosabila si cea pavata.
Valoarea totala a investitiei este de 223 milioane de lei (inclusiv TVA), din care lucrarile de constructii+montaj au fost evaluate la 151,7 milioane de lei. 
Potrivit Studiului de fezabilitate, elaborat de compania PGA Markers, din Timisoara, cladirea va avea aproximativ 3.000 de locuri, o forma rectangulara, cu o fatada moderna si in incinta mai sunt prevazute cai de acces separate pentru sportivi, public, presa, zona VIP, zona administrativa, cai de evacuare si o parcare cu 375 de locuri.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter