RO EN
Coșul este gol

CONSTANTA: Lucrarile la doua proiecte noi continua pana in ianuarie 2020

In cursul acestui an, in Constanta, au inceput lucrarile pentru constructia a doua ansambluri rezidentiale ce vor include patru imobile cu regimuri de inaltime diferite. Dezvoltatorul acestora estimeaza ca va definitiva ambele proiecte pana in luna ianuarie 2020. Astfel, in Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, la 10 minute de mers pe jos de piateta Cazino si la numai 5 minute de Satul de Vacanta, au inceput lucrarile la un complex de locuinte compus din doua cladiri (P+5E), sub denumirea Lake One Mamaia. In prezent se efectueaza sapaturile pentru executia fundatiei a primului imobil, lucrarile de executie fiind realizate de Octagon Contracting & Engineering (din Bucuresti), una dintre cele mai importante firme specializate in domeniul constructiilor din Romania.
Cel de-al doilea proiect, demarat de compania Euro Vial Residence, include constructia a doua cladiri cu regim de inaltime P+9E situate in zona centrala a statiunii Mamaia. Ansamblul va include locuinte cu una, doua si trei camere cu suprafete de la 47 mp la 141 mp si spatii comerciale. De asemenea, va mai beneficia si de parcare subterana, spatiu de joaca pentru copii si piscina. Constructorul acestui ansamblu este societatea Zeka Bau (din Constanta).
Euro Vial Residence, companie infiintata in anul 1992 in Constanta, a mai dezvoltat alte doua ansambluri in municipiu, respectiv Private Lake si Dinamic Residence. Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatia proiectului, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter