RO EN
Coșul este gol

CNI: Investitie de 200 milioane lei intr-un nou camin, in Complexul Grozavesti

La propunerea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, construirea unui camin studentesc pentru Universitatea din Bucuresti, investitie care va fi realizata de CNI in cadrul Programului National de Constructii de Interes Public sau Social.
Obiectivul va beneficia de 238 de camere de cazare pentru cate 2 persoane, astfel incat sa asigure locuri pentru un maximum de 476 de studenti. Constructia va fi realizata pe un regim de inaltime 2S+P+7E+2Et retrase (subsol 2 + subsol 1 + parter + 7 etaje + 2 etaje retrase), iar la nivelul subsolurilor va dispune de 92 de locuri de parcare.
Valoarea totala a investitiei este de 198.298.000 de lei, din care Ministerul Dezvoltarii va asigura 196.292.000 lei, diferenta fiind suportata din bugetul Universitatii din Bucuresti, pentru amenajarea terenului, amenajari pentru protectia mediului si asigurarea utilitatilor.
Realizarea acestui camin studentesc se incadreaza in tintele de dezvoltare stabilite prin programul de Guvernare 2021 - 2024, in domeniul prioritar „Modernizarea si construirea de unitati de invatamant”, prin care se asigura construirea a 20 de camine studentesti.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter