RO EN
Coșul este gol

CGMB a aprobat investitia de 450 milioane lei in extinderea Spitalului Filantropia

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Filantropia” va fi extins prin construirea unui corp nou de cladire (S+P+4E). Acesta va avea o suprafata de aproape 20.000 mp si va fi unit de actuala cladire a spitalului printr-o pasarela.
In noul imobil, care va respecta toate standardele nationale si europene, se vor presta servicii medicale spitalicesti si ambulatorii de inalta calitate in Obstetrica-Ginecologie, in conditii moderne, iar dotarile vor fi de inalta performanta, care sa raspunda cerintelor medicilor si nevoilor pacientilor.
Spitalul de Obstetrica si Ginecologie „Filantropia” este cea mai veche unitate de obstetrica din Romania si unul dintre cele mai apreciate spitale de profil din tara. De asemenea, este singura unitate de medicina materno-fetala din Romania care ofera un pachet complet de servicii medicale dedicat depistarii precoce a malformatiilor fetale.
Investitia are o valoare totala de 453.495.787,10 lei (TVA inclus), iar finantarea se va face prin PNRR, bugetul local al Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti si/sau din alte surse legal constituite.
Proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici a fost propus de ASSMB, institutie coordonata de viceprimarul Horia Tomescu, si a fost votat in ultima sedinta a CGMB.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter