RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Se lucreaza la structura unui proiect mixt in apropierea Pietei de Flori

Lucrarile de constructie la doua cladiri (3S+P+14E; 3S+P+8E) - ce vor include apartamente si spatii de servicii, comerciale si de birouri - au inceput in toamna anului trecut, in prezent lucrandu-se la structurile de rezistenta ale celor doua imobile. Ansamblul va fi amplasat in apropierea Pietei de Flori din Bucuresti, dezvoltatorii avand in vedere definitivarea acestuia in toamna anului 2018.
Denumit Inox Office/ Residential Complex, ansamblul de cladiri va fi construit pe Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, din Sectorul 5 al Capitalei, pe amplasamentul fostei fabrici Inox SA, pe un teren cu o suprafata de 20.194 mp. Proiectul este dezvoltat de Tulip Management si Essenza Textile Prod-Impex, din Bucuresti, dupa planurile companiei israeliene MYS Architects, care a realizat proiecte de anvergura din Capitala, precum centrul comercial AFI Cotroceni sau cladirile de birouri AFI Park.
Constructia celor doua cladiri va reprezenta prima etapa a acestui proiect, intentia dezvoltatorului fiind de a continua proiectul ulterior, in functie de evolutia pietei imobiliare.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter