RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Investitie de 34 milioane de euro intr-un nou ansamblu rezidential

Un ansamblu rezidential cu 6 blocuri (S+P+8E) si un numar total de 363 de apartamente va fi construit in Sectorul 3 al Capitalei, pana in primavara anului 2019. Dezvoltatorul a obtinut autorizatia de construire, urmand a demara lucrarile in perioada imediat urmatoare.
Proiectul imobiliar, denumit Baba Novac Residence, va fi dezvoltat de compania Tesatoriile Reunite SA, filiala grupului SIF Moldova, antreprenorul general desemnat al lucrarilor fiind societatea Octagon Constructing & Engineering. Ansamblul va fi edificat in cartierul Titan, aproape de intersectia Baba Novac.
Valoarea investitiei este de 34 milioane de euro, cu finantare din fonduri proprii ale dezvoltatorului si din credite bancare.
Conform datelor dezvoltatorului, proiectul beneficiaza de un concept modern al compartimentarii apartamentelor, precum si de 436 de locuri pentru parcare, amenajate la subsolurile cladirilor si la nivelul solului.
Vanzarile de apartamente vor incepe in a doua jumatate a lunii iunie 2017, SIF Moldova urmand a-si recupera investitia din comercializarea locuintelor.
Managementul de proiect este asigurat de compania Vitalis Consulting, agent pentru vanzarea apartamentelor fiind desemnata societatea Coldwell Banker.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter